دوربین های مدار بسته قادرند در هر شرایطی از روز، چه در نور زیاد و چه در نور کم و شب، تصاویری با کیفیت مناسب ارائه دهند. کیفیت تصاویر در شرایط کم نور به طور قابل توجهی با استفاده از فیلتر های مخصوص تعبیه شده در دوربین های مدار بسته بهبود یافته است. در ادامه به بررسی نحوه عملکر این فیلتر ها می پردازیم.
فیلتر ICR یا به اصطلاح IR-Cut filter Removable درواقع یک شاتر مکانیکی است که معمولا از یک موتور کوچک، فیلتر های حساس به نور مادون قرمز و پنل های شیشه ای تشکیل شده است. مقایسه تصاویر موجود در دوربین های مداربسته دید در شب، در هنگام وجود و عدم وجود فیلتر ICR، تفاوت چشمگیری از لحاظ کیفیت دارند.
برخلاف چشم انسان که تنها در نور مرئی توانایی دید دارد، سنسورهای سیلیکونی موجود در دوربین مداربسته نسبت به طیف نور مرئی و همچنین طیف های نزدیک به نور مادون قرمز نیز حساس است. این حساسیت باعث می گردد که سنسور دریافت تصویر حتی در نورهای ضعیف که چشم انسان به سختی توانایی دید دارد، تصاویری با کیفیت مناسب ارائه دهد. همانقدر که حساسیت نسبت به طیف نور مادون قرمز در طول شب برای ارائه تصاویر با کیفیت مفید است، اما در طول روز باعث کاهش کیفیت تصاویر و بهم ریختگی رنگ ها و ایجاد نویز در آن می گردد. بنابراین دوربین نیازمند فیلتری برای جلوگیری از رسیدن نور مادون قرمز به سنسور در طول روز می باشد. این فیلتر ما بین سنسور و لنز دوربین قرار می گیرد و در شب و یا در شرایط کم نور، جهت شکل گیری تصاویر با کیفیت و رسیدن نور مادون قرمز به سنسور کنار می رود. زمانی که فیلتر کنار رود دوربین شروع به ارسال تصاویر به صورت سیاه وسفید می کند.
وجود فیلتر های ICR در دوربین های مداربسته در هر مکانی مفید فایده هستند. از دوربین های کنترل ترافیک گرفته تا دوربین های نظارتی موجود در سطح شهر از ویژگی فیلتر ICR جهت ارائه تصاویر با کیفیت در طول روز و شب بهره می برند.
1. توسعه هوش مصنوعی در سیستم های نظارت تصویری
2. دوربین مداربسته شمارش افراد
3. مزایای سیستم امنیتی یکپارچه
7. دوربین تشخیص چهره: راه حل های بدون تماس
9. هوش مصنوعی در عملیات نظارتی
10. جنبههای گوناگون تکنولوژی شناسایی چهره